Bug in R 3.4.0: R CMD Sweave return value is 1 on success (instead of 0)

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Bug in R 3.4.0: R CMD Sweave return value is 1 on success (instead of 0)

Roman Kiselev
Dear all,

after an update from R 3.3.x to R 3.4.0 I cannot build Sweave documents
using make, because make checks the exit code of the `R CMD Sweave` and
stops if it is not zero. I believe that this is a bug and that the
return code should be 0 on success and any other value in case of error.

Regards
Roman Kiselev



        [[alternative HTML version deleted]]

______________________________________________
[hidden email] mailing list
https://stat.ethz.ch/mailman/listinfo/r-devel
Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Bug in R 3.4.0: R CMD Sweave return value is 1 on success (instead of 0)

Tomas Kalibera
This bug has been fixed in R-devel 72612 and R-patched 72614.

Best
Tomas

On 05/26/2017 02:59 PM, Roman Kiselev wrote:

> Dear all,
>
> after an update from R 3.3.x to R 3.4.0 I cannot build Sweave documents
> using make, because make checks the exit code of the `R CMD Sweave` and
> stops if it is not zero. I believe that this is a bug and that the
> return code should be 0 on success and any other value in case of error.
>
> Regards
> Roman Kiselev
>
>
>
> [[alternative HTML version deleted]]
>
> ______________________________________________
> [hidden email] mailing list
> https://stat.ethz.ch/mailman/listinfo/r-devel

______________________________________________
[hidden email] mailing list
https://stat.ethz.ch/mailman/listinfo/r-devel
Loading...