File corruption?

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
gcc
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

File corruption?

gcc
Hello,

I would like to know if anyone has encounter this problem before and what
they have done to solve the problem.  I am not sure if the problem has to do
with R itself or with RStudio.  The problem is the following: sometimes when
I am developing code in R, using R studio -script inside a Shiny
application- at one point my code does not work in the application.  I works
outside the application as a separate script, but it stops working inside
the application with the rest of the functions. So far, what I have done is
to start an entire new script and rewrite the entire code and this will
solve the problem, the code will work fine again.  I wonder if files/script
get corrupted sometimes and need to be refreshed.  

 

Thank you


        [[alternative HTML version deleted]]

______________________________________________
[hidden email] mailing list -- To UNSUBSCRIBE and more, see
https://stat.ethz.ch/mailman/listinfo/r-help
PLEASE do read the posting guide http://www.R-project.org/posting-guide.html
and provide commented, minimal, self-contained, reproducible code.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: File corruption?

Eric Berger
If your workflow involves debugging and rerunning the code, you may
experience differences between starting from a clean RStudio session and
simply restarting your application. This can be caused by your environment
having variables, shared objects etc defined. It is generally quite quick
to close and open a new RStudio session, so ... when in doubt it's probably
best to do that.

You should be able to organize your workflow so that stopping and starting
RStudio does not require you to rewrite any scripts. (e.g. save your
scripts as you go along)

HTH,
Eric


On Thu, Apr 1, 2021 at 9:45 PM <[hidden email]> wrote:

> Hello,
>
> I would like to know if anyone has encounter this problem before and what
> they have done to solve the problem.  I am not sure if the problem has to
> do
> with R itself or with RStudio.  The problem is the following: sometimes
> when
> I am developing code in R, using R studio -script inside a Shiny
> application- at one point my code does not work in the application.  I
> works
> outside the application as a separate script, but it stops working inside
> the application with the rest of the functions. So far, what I have done is
> to start an entire new script and rewrite the entire code and this will
> solve the problem, the code will work fine again.  I wonder if files/script
> get corrupted sometimes and need to be refreshed.
>
>
>
> Thank you
>
>
>         [[alternative HTML version deleted]]
>
> ______________________________________________
> [hidden email] mailing list -- To UNSUBSCRIBE and more, see
> https://stat.ethz.ch/mailman/listinfo/r-help
> PLEASE do read the posting guide
> http://www.R-project.org/posting-guide.html
> and provide commented, minimal, self-contained, reproducible code.
>

        [[alternative HTML version deleted]]

______________________________________________
[hidden email] mailing list -- To UNSUBSCRIBE and more, see
https://stat.ethz.ch/mailman/listinfo/r-help
PLEASE do read the posting guide http://www.R-project.org/posting-guide.html
and provide commented, minimal, self-contained, reproducible code.