R with Squid proxy - invalid requests ??

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

R with Squid proxy - invalid requests ??

R devel mailing list
dear devel,

I thought you guys would know best - I have an R which fails to get
communicate outside via a proxy, and Squid's logs show:

...

1581432434.501      0 10.5.8.17 TAG_NONE/400 4064  %C5/%B6* -
HIER_NONE/- text/html
1581432497.231      0 10.5.8.17 TAG_NONE/400 4570 NONE
error:invalid-request - HIER_NONE/- text/html
1581432497.338      0 10.5.8.17 TAG_NONE/400 4300 
%AC%9E%D0Rj%84%19%8D%23O%F9%E5%D4%E9%DBj%8D%F9x%C3:%FB-%02f%FBE%E5O%92c%9A
- HIER_NONE/- text/html
1581432497.445      0 10.5.8.17 TAG_NONE/400 4570 NONE
error:invalid-request - HIER_NONE/- text/html
1581432497.552      0 10.5.8.17 TAG_NONE/400 4570 NONE
error:invalid-request - HIER_NONE/- text/html
1581432497.659      0 10.5.8.17 TAG_NONE/400 4320 
Fi%E3@%04%D3%97o0%23%13%1B%C1%08%082%E8%A5%1B%DAh%F3%18%E1%DB%A1%1E%FET%01%DD
- HIER_NONE/- text/html
1581432497.766      0 10.5.8.17 TAG_NONE/400 4452 
%01%D4%F7%8AB%CA%AE%A5%D7.%BE%C4I%B5%D4%10c%0F%9D%9B%D9%C7%BA%15%FF%A2JO%B3%60%D0%86%B8lY%8F%97%B5%BC%15%C9
- HIER_NONE/- text/html
1581432557.005      0 10.5.8.17 TAG_NONE/400 4346 
%CC6%F3%CA%F4%90%F5%E0%9B%B47%C6%DB%83%89%E1%F4%F1=%08a%81%06KK%3C%B4%DAj%AC%B7
- HIER_NONE/- text/html
1581432557.112      0 10.5.8.17 TAG_NONE/400 4320 
%DE%D3%1B%89%1Et%94R%ECQ%ADd%04%8D=r%92%9AZ%5E%98%C4%1F%F9%9F%06%FF%AB%5E%BC%D7@
- HIER_NONE/- text/html
1581432557.219      0 10.5.8.17 TAG_NONE/400 4570 NONE
error:invalid-request - HIER_NONE/- text/html
1581432557.326      0 10.5.8.17 TAG_NONE/400 4288 
%A8O%FBmW%E4%97%9E%7C%FC%C4@T8S%BA3%19%C36%9E%9C%E5%CBt%1F%C3&.7%14%C2 -
HIER_NONE/- text/html
1581432557.433      0 10.5.8.17 TAG_NONE/400 4260 
?9a%AB%8E%ECh-w%1C%C3%5D%084x%0F*%1Efw%D7+%0ED%7D%92%94%06%DA%EC%BB; -
HIER_NONE/- text/html
1581432557.540      0 10.5.8.17 TAG_NONE/400 4298 
%C5%EA?%A6%11t.%DE%FC%%C8%82o%C0%F49%BCFX%C4%D0%EEbfb%01%A8%27Y%F8%DB%C4
- HIER_NONE/- text/html

when I do anything, something like:

> install.packages("sos")

Everything else on the box uses & works fine with that Squid. Could it
be be somehow "crooked" default R on that box which is Centos 8?

Or what else?

many thanks, L.



______________________________________________
[hidden email] mailing list
https://stat.ethz.ch/mailman/listinfo/r-devel
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: R with Squid proxy - invalid requests ??

R devel mailing list
On 11/02/2020 14:54, lejeczek via R-devel wrote:

> dear devel,
>
> I thought you guys would know best - I have an R which fails to get
> communicate outside via a proxy, and Squid's logs show:
>
> ...
>
> 1581432434.501      0 10.5.8.17 TAG_NONE/400 4064  %C5/%B6* -
> HIER_NONE/- text/html
> 1581432497.231      0 10.5.8.17 TAG_NONE/400 4570 NONE
> error:invalid-request - HIER_NONE/- text/html
> 1581432497.338      0 10.5.8.17 TAG_NONE/400 4300 
> %AC%9E%D0Rj%84%19%8D%23O%F9%E5%D4%E9%DBj%8D%F9x%C3:%FB-%02f%FBE%E5O%92c%9A
> - HIER_NONE/- text/html
> 1581432497.445      0 10.5.8.17 TAG_NONE/400 4570 NONE
> error:invalid-request - HIER_NONE/- text/html
> 1581432497.552      0 10.5.8.17 TAG_NONE/400 4570 NONE
> error:invalid-request - HIER_NONE/- text/html
> 1581432497.659      0 10.5.8.17 TAG_NONE/400 4320 
> Fi%E3@%04%D3%97o0%23%13%1B%C1%08%082%E8%A5%1B%DAh%F3%18%E1%DB%A1%1E%FET%01%DD
> - HIER_NONE/- text/html
> 1581432497.766      0 10.5.8.17 TAG_NONE/400 4452 
> %01%D4%F7%8AB%CA%AE%A5%D7.%BE%C4I%B5%D4%10c%0F%9D%9B%D9%C7%BA%15%FF%A2JO%B3%60%D0%86%B8lY%8F%97%B5%BC%15%C9
> - HIER_NONE/- text/html
> 1581432557.005      0 10.5.8.17 TAG_NONE/400 4346 
> %CC6%F3%CA%F4%90%F5%E0%9B%B47%C6%DB%83%89%E1%F4%F1=%08a%81%06KK%3C%B4%DAj%AC%B7
> - HIER_NONE/- text/html
> 1581432557.112      0 10.5.8.17 TAG_NONE/400 4320 
> %DE%D3%1B%89%1Et%94R%ECQ%ADd%04%8D=r%92%9AZ%5E%98%C4%1F%F9%9F%06%FF%AB%5E%BC%D7@
> - HIER_NONE/- text/html
> 1581432557.219      0 10.5.8.17 TAG_NONE/400 4570 NONE
> error:invalid-request - HIER_NONE/- text/html
> 1581432557.326      0 10.5.8.17 TAG_NONE/400 4288 
> %A8O%FBmW%E4%97%9E%7C%FC%C4@T8S%BA3%19%C36%9E%9C%E5%CBt%1F%C3&.7%14%C2 -
> HIER_NONE/- text/html
> 1581432557.433      0 10.5.8.17 TAG_NONE/400 4260 
> ?9a%AB%8E%ECh-w%1C%C3%5D%084x%0F*%1Efw%D7+%0ED%7D%92%94%06%DA%EC%BB; -
> HIER_NONE/- text/html
> 1581432557.540      0 10.5.8.17 TAG_NONE/400 4298 
> %C5%EA?%A6%11t.%DE%FC%%C8%82o%C0%F49%BCFX%C4%D0%EEbfb%01%A8%27Y%F8%DB%C4
> - HIER_NONE/- text/html
>
> when I do anything, something like:
>
>> install.packages("sos")
> Everything else on the box uses & works fine with that Squid. Could it
> be be somehow "crooked" default R on that box which is Centos 8?
>
> Or what else?
>
> many thanks, L.
>
>
>
> ______________________________________________
> [hidden email] mailing list
> https://stat.ethz.ch/mailman/listinfo/r-devel

I think R+CURL is "crooked".

______________________________________________
[hidden email] mailing list
https://stat.ethz.ch/mailman/listinfo/r-devel